Άμεση Αποστολή & Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των €100

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η εξόφληση είναι δυνατόν κατ’ επιλογή του χρήστη, να πραγματοποιηθεί με:

  • Xρέωση πιστωτικής κάρτας,
  • Xρέωση χρεωστικής κάρτας,
  • Aντικαταβολή,
  • Kατάθεση στην τράπεζα,
  • Paypal

1. Χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, ηEveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. ΗEverypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες τηςEverypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256bitSSL. ΗEveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3DSecure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτεςVISA,MasterCard &AmericanExpress. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή

2. Χρέωση με αντικαταβολή

Στην περίπτωση της αντικαταβολής η εξόφληση θα πραγματοποιείται με μετρητά στον διανομέα της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier), ή πρακτορείου και ο χρήστης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα της αντικαταβολής τα οποία ανέρχονται στα €2,50 ανά αποστολή.

3. Κατάθεση στην τράπεζα 

Έχετε την επιλογή να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα εγκριθεί και θα αποσταλεί όταν το τμήμα λογιστηρίου μας, επιβεβαιώσει την κατάθεση. Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής, στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ: GR76 0172 0240 0050 2409 2069 961

Δικαιούχος: Άννα Τσακύρογλου του Ηλία

 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλείστε να αναφέρετε και τον κωδικό της παραγγελίας σας, κατά την μεταφορά του ποσού. 

4. PayPal

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.