Άμεση Αποστολή & Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των €100

Η μετάβαση σε παιδικό κρεβάτι με το Sleepyhead Grand

Η στιγμή που θα επιλέξουμε το παιδικό κρεβάτι για το μωρό μας είναι ένα ορόσημο, και όπως κάθε ορόσημο στη ζωή μας, είναι γλυκόπικρο! Μας κατακλύζει η χαρά καθώς βλέπουμε το μωρό μας να γίνεται ανεξάρτητο, αλλά και αναρωτιόμαστε, πότε πέρασε ο καιρός;!

Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να γίνει η μετάβαση;

Ποιά είναι λοιπόν η καλύτερη ηλικία για να βάλουμε παιδικό κρεβατάκι;

Όπως και με κάθε μεταβατική περίοδο, η απάντηση είναι διαφορετική για τον καθένα. Θα το καταλάβετε από το παιδί. Μπορεί να βλέπετε το νηπιάκι σας να προσπαθεί να σκαρφαλώσει από την κούνια, ή να έχουν αρχίσει να πηγαίνουν μόνα τους το βράδυ τουαλέτα. Μπορεί απλά να τους βλέπετε λίγο στριμωγμένα! Το σίγουρο είναι, ότι όταν έρθει αυτή η στιγμή, θα το καταλάβετε!

Ένα Οικείο Περιβάλλον

Το Sleepyhead Grand, είναι ιδανικό για να διευκολύνετε αυτή τη μετάβαση. 

Πολύ απλά γιατί όταν έρθει η ώρα της αλλαγής, το Sleepyhead Grand μετακινείται μαζί τους, εύκολα, γρήγορα και παντού.

Το παιδί σας, θα νιώθει το ίδιο άνετα και ασφαλές, ακόμα και όταν αλλάζει το περιβάλλον γύρω τους. Οι ανυψωμένες πλευρές θα βοηθήσουν επίσης την πιθανή πτώση από το καινούριο μας κρεβάτι.

Φωτογραφία: @elianoula

 

Πώς μπορείτε να διευκολύνετε τη μετάβαση;

Ένας άλλος πολύ ευχάριστος για όλους τρόπους ώστε να εξομαλύνετε τη μετάβαση, είναι να ενθουσιάσετε το μικρό σας για το καινούριο του κρεβάτι δίνοντάς του την επιλογή να διαλέξει μαζί σας μαξιλαροθήκες και σεντόνια, διακοσμητικά, ή και το κρεβάτι το ίδιο. Την αλλαγή, το παιδί πρέπει να την εκλαμβάνει ως μία επιβράβευση στο μεγάλωμα και στο ότι εμφανίζει καλύτερες συνήθειες στον ύπνο.

Ένα από τα αγαπημένα μας trend είναι το κρεβάτι, σπιτάκι! Ο μίνιμαλ, σκανδιναβικός σχεδιασμός του, ταιριάζει με οποιαδήποτε διακόσμηση. Έχετε άλλωστε δουλειά μέχρι να διαλέξετε την διακόσμηση! Από canopies, name banners ή φωτάκια, οι επιλογές είναι απεριόριστες! Με λίγη φαντασία, το κρεβάτι μετατρέπεται σε ότι μπορείτε να φανταστείτε!

 

 

 

Τις περισσότερες φορές το κρεβάτι είναι στο ύψος του πατώματος ή πολύ χαμηλό, το οποίο διευκολύνει το παιδάκι μας να πηγαίνει στο κρεβάτι του κατά βούληση, κάτι πολύ σημαντικό στην αυτοπεποίθηση του νηπίου!

Φωτογραφία: @julie_bouza

Και αν το δωμάτιο το μοιράζονται δύο αδερφάκια, η παρακάτω λύση, έχει ακριβώς την ίδια αισθητική!

 

Φωτογραφία: @theottohouse

Πόσο καιρό θα διαρκέσει η μετάβαση;

 

 

 

 

                                     Φωτογραφία: @mywarmnest

Και πάλι, αυτό εξαρτάται από το κάθε παιδί. Δοκιμάστε να του μιλάτε για το νέο του κρεβάτι, λίγες εβδομάδες πριν την αλλαγή, φτιάξτε ιστορίες για παιδάκια που αλλάξαν κρεβάτι και ανακαλύψαν έναν μαγικό κόσμο στα όνειρά τους, ή χρησιμοποιήστε παραδείγματα μικρών τους φίλων!

 

 

 

Μπορείτε επίσης να φέρνετε το Grand γύρω από το σπίτι, και να το χρησιμοποιεί το παιδάκι και κατά τη διάρκεια της ημέρας στο παιχνίδι και την ώρα του βιβλίου! Αυτό θα το βοηθήσει να νιώσει ασφάλεια μέσα στο pod του, που είναι πολύ βοηθητικό στην μετάβαση. 

Και πώς δεν θα φεύγουν από το κρεβάτι;

 

 

 

 

 

 

 



Ωραία μας τα είπες, αλλά πώς δεν θα φεύγουν μέσα στη νύχτα, δεν θα είπες! Η απάντηση είναι ότι θα φεύγουν και αυτό, όχι, δεν είναι απαραίτητα κακό! Το παιδί σας θα αποκτήσει αυτονομία, και θα μπορεί να σηκώνεται μόνο του, και να έρχεται για μια αγκαλιά, χωρίς να χρειάζεται να ξυπνήσετε μέσα στη νύχτα! Για αυτό, πρέπει να είστε σίγουροι ότι οι χώροι που θα μπορεί να κινείται το παιδί, είναι ασφαλή με τον καλύτερο τρόπο. Για παράδειγμα, να έχετε στερεώσει τα έπιπλα στον τοίχο.

Μπορείτε επίσης, να μαζεύετε τα παιχνίδια, ώστε να μην αποτελούν περισπασμό. Αφήστε μόνο μερικά μαλάκα παιχνίδια, ίσως και βιβλία, που θα τους βοηθήσουν να κάτσουν στο κρεβάτι τους, αν ξυπνήσουν νωρίτερα!

 

Ένα ρολόι για νήπια, μπορεί να τους βοηθήσει να καταλαβαίνουν τι ώρα πρέπει να σηκωθούν από το κρεβάτι, ή πότε είναι η ώρα για ύπνο. 

 

Η εμπειρία της Μαρίζας 

 

 

 

 

 

 

 

H  Έλενα του mommystyle.gr έχει γράψει την δική της εμπειρία για τη μετάβαση της κόρης της Μαρίζας στο "μεγάλο κρεβάτι" με το Sleepyhead και μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ

Αφήστε ένα σχόλιο (όλα τα πεδία είναι απαραίτητα)

Τα σχόλια εγκρίνονται πριν εμφανιστούν