Άμεση Αποστολή & Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των €100

The Sleepyhead Hospital Initiative

To Sleepyhead στηρίζει το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν να προσφέρει  θαλπωρή στα νεογέννητα όταν δεν είναι στην αγκαλιά της μαμάς τους, προσφέροντας 20  Sleepyhead Pods για Νεογέννητα, υπερκαλύπτοντας τις θέσεις νεογνών που έχει το νοσοκομείο.

Φωλιές ύπνουΣτο  Sleepyhead, έχουμε μία αποστολή: Να προσφέρουμε τον καθησυχασμό στους γονείς ότι το μωρό τους ηρεμεί και καταπραΰνεται, ακόμα και όταν δεν μπορούν να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους.                                                                         

Γιατί το  Sleepyhead συνεργάζεται με νοσοκομεία παγκοσμίως; 

Το  Sleepyhead εφευρέθηκε για να αναπαραστήσει την άνεση και την ασφάλεια της μητρός. Αυτό το οικείο αίσθημα, βοηθά τα μικρά μας να κοιμηθούν, μιας και νιώθουν περισσότερο «σαν στο σπίτι τους».

Φωλιές ύπνου

 

 

 Έτσι, κατά την διάρκεια αγχωτικών εξετάσεων, όπως μαγνητικές τομογραφίες, τα  Deluxe+  pods μας προσφέρουν στο μωρό ένα καταπραϋντικό περιβάλλον.

Καταπραΰνοντας νεογέννητα, όταν το χρειάζονται περισσότερο.

 Φωλιές Ύπνου

«Φροντίζουμε μωράκια αρκετά άρρωστα, και τα  Sleepyhead, τους δίνουν την θαλπωρή που χρειάζονται, μερικά από αυτά ηρεμούν ή κοιμούνται μόνο όταν τα βάζουμε στο  Sleepyhead”, μας λέει η Διευθύντρια του Παιδιατρικού Τμήματος στο νοσοκομείο  Whittington του Λονδίνου και συνεχίζει: «Οι γονείς έχουν εντυπωσιαστεί από το πόσο καταπραϋντικό είναι το   Sleepyhead. Τα μωρά το λατρεύουν!»

Η κα Άννα Δασκαλάκη, Διευθύντρια του ΕΣΥ ΜΕΝΝ Γ' Παιδιατρικής Κλινικής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ΠΓΝ Αττικόν, λίγες μέρες μετά την δωρεά αναφέρει: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, καθώς τα νεογνά φαίνονται πολύ χαρούμενα, προστατευμένα και άνετα μέσα σε αυτές (σσ: τις φωλιές)¨.

 

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο (όλα τα πεδία είναι απαραίτητα)

Τα σχόλια εγκρίνονται πριν εμφανιστούν